Prehransko dopolnilo – Kolagen

45 

PREHRANSKO DOPOLNILO

Prehransko dopolnilo Kolagen & Kaktus je namenjeno vsem, ki želijo poskrbeti za dodatna hranila za zdravje svoje kože, las, nohtov in kosti. Vsestranski izdelek vsebuje 5g kolagena, številne vitamine, minerale in uprašene kaktusove liste Opuntia Ficus Indica. Vlaknine v stiku z vodo nabreknejo in prispevajo k večjemu občutku sitosti. Aktivno prispevajo k delovanju črevesne flore.

NAVODILA ZA UPORABO

Odrasli, eno zvrhano čajno žličko na dan z 200 ml vode.

 

 

Kategorija:

Opis

Hidrolizirani goveji kolagen je naraven vir proteinov in pomemben element zdrave prehrane. Kolagen je del veznega tkiva, kože, kosti, sklepov, hrustanca, mišic in žil. Goveji kolagen tipa I odlikuje hitra in enostavna prebavljivost in dostopnost organizmu za maksimalen izkoristek. Vsebuje 18 aminokislin (od tega kar 8 esencialnih aminokislin), med katerimi sta najbolj zastopani aminokislini GLICIN in PROLIN. Ima nevtralen vonj in okus in je popolnoma topen v hladnih ali toplih napitkih.

Kolagen spada med najbolj zastopano beljakovino (30%) v našem telesu. Najdemo ga v mišicah, kosteh, koži, žilah, prebavnem sistemu, sklepih, laseh, nohtih… Telesu nudi oporo in elastičnost.

Ugodnosti za kožo in lase

Kolagen je odličen iz več razlogov. Predvsem izboljšuje zdravje kože in las. Ker se naša naravna proizvodnja kolagena s starostjo in izpostavljenostjo soncu zmanjšuje, se to pogosto pokaže na koži.

Zdravje črevesja

Pomaga tudi pri obnovi črevesne sluznice. Kolagen, ki ga včasih imenujejo “superhrana za zdravje črevesja”, je superjunak pri vseh prebavnih boleznih. V bistvu napolni črevesno sluznico s svojimi aminokislinami, kar pomaga popraviti morebitne vrzeli v sluznici.

Druge odlične prednosti ob uporabi kolagena

Kolagen našemu telesu pomaga tudi iz številnih drugih razlogov – stabilizira sladkor v krvi, izboljšuje trdnost kosti, znižuje raven holesterola in izboljšuje celjenje ran. V bistvu je odlična za skoraj vse telesne funkcije!

Dodatne informacije

Velikost

120 kapsul

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Prehransko dopolnilo – Kolagen”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.